Aktualitet

Covid ose jo,bizneset në Memaliaj drejt falimentimit

Qyteti i Memaliaj prej vitesh është kthyer në qendrën më të braktisur në vend. Bizneset në këtë qytet po shkojnë drejt falimentimit. Pronarët e bizneseve ankohen se jo vetëm që nuk mund të nxjerrin fitime por as mbulojnë dot shpenzimet e tyre,dhe këtë vit situata ka qënë shumë e vështirë për shkak edhe të pandemisë që i ka detyruar të ulin qepenat për disa muaj.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button