Uncategorized

Labëria i ngre këngë Ramës

Labëria, kjo zonë e njohur për natyrën rebele, zë një vend nderi edhe në ironinë dhe mënyrat artistike të shprehjes së mendimit. Në situatën e rënduar në vend prej largimit të shqiptarëve, një këngë e ngritur këto kohë, e vë shenjën e fajit mbi qeverisjen dhe gënjeshtrat e pushtetit.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button