Aktualitet

Memaliaj/Aksi rural i fshatit Toç prej 20 vitesh i amortizuar.

Banorët:Bashkia nuk do t ia dijë

Aksi rural që përshkon fshatin Toç në njësinë administartive Qesarat,në Bashkinë Memaliaj prej 20 vitesh vazhdon të qëndroje tejet e amortizuar.Ky segment rrugor ndodhet 2 km larg aksit nacional Tepelenë-Levan.Në këtë fshat banojnë rreth 70 familje.Channel 7 është ndalur në këtë zonë rurale për të monitoruar situaten aktuale të këtij aksi tek i cili ndihen gropat e mbushura me ujë për shkak të reshjeve të shiut duke u bërë rutinë dhe i pashmangshëm për banorët e këtij fshati të cilët kanë pohuar se për këtë problematike i janë drejtuar bashkisë Memaliaj duke mos marrë asnjë përgjigje konkrete.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button