Uncategorized

Biden ndërron mjekun e Shtëpisë së Bardhë heq të besuarin e Trump, dhe sjell Kevin O’Connor

SHBA- Presidenti i SHBA-së Joe Biden ka shkarkuar mjekun personal të Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë, Sean Conley dhe në vend të tij ka sjellë Kevin O’Connor. Lajmin e ka bërë të ditur ABC News ku shkruan se Conley pas largimit nga Shtëpia e Bardhë do të marrë një rol mësimdhënie në Universitetin e Shërbimeve të Uniformuara të shkencat shëndetësore.

Conley gjatë shërbimit në Shtëpinë e Bardhë ishte edhe mbikëqyrësi i Trump kur ai u infektua me Covid. Por në këtë periudhë Conley është përballur me një vëzhgim intensiv në lidhje me transparencën e treguar me shëndetin e Trump.Ndërkohë që O’Connor, i cili më parë ka qenë mjeku personal i Biden gjatë mandatiti të tij si nënpresident i SHBA-së, do të marrë po të njëjtin rol edhe pse ka dalë në pension. Shtëpia e Bardhë në një njoftim e konfirmoi detyrën e re të O’Connor dhe tha se ai ishte mjeku u parë në pension që shrben si mjek i Presidenti.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button