Aktualitet

Covid-19/Qytetarët e Gjirokastrës nuk respektojnë masat,ISHSH nuk kryen kontrolle

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndtësisë , Gjirokastra është qyteti i parë me numrin e lartë të prekurve me Covid-19 dhe humbjes së jetëve në rang vendi.Në një anketim të kryer në bulevardin e lagjes” 18 shtatori “ përsa i përket zbatimit të protokollit të Covid- 19,kemi vënë re se qytetarët nuk janë fare të kujdesshëm në mbajtjen e maskës ata kanë pohuar se jo të gjithë qytetarët janë të përgjegjshëm në mbajtjen e maskës por nga ana tjetër ata thonë se edhe task forca e Covid-19 në subjektet e bizneseve të ndryshme .
Në një vëzhgim të bërë nga Channel 7 në qendër të qytetit duket se masat anticovid nuk respektohen nga të gjithë qytetarët e pohuar kjo dhe vetë nga këta te fundit.Një tjetër problematik janë edhe bizneset e ndryshme që operojnë në qytetin e Gjirokastrës të cilët nuk zbatojn protokollin e Covid-19 si ruajtja e distancës dhe mbajta e maskave brenda ambjenteve.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button