Aktualitet

Gjirokastër/Keqqeverisja gjatë viteve të fundit,banorët:Nuk presim asgjë nga politikanët për vitin 2021

Opinioni i përgjithshëm i qytetarëve rreth drejtimit të vendit në vitet e kaluara ka qenë me vlerësimet nga më të këqijat,duke e cilësuar qeverisjen në vend shumë të keqe. Zhgënjimi i akumuluar prej vitesh dhe shpërthimi i zemërimit të tyre sidomos me qeverisjen e fundit është shprehur nga qytetarët e Gjirokatrës me një mosbesim të theksuar,ku përgjigja e tyre kryesore në lidhje me pritjet për vitin 2021 nga qeveria kanë qenë “asgjë”. Nuk presim të ndryshojë asgjë në vend as nga qeveria dhe as nga politikanët,janë shprehur ata.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button