Aktualitet

Kakavije/Fluks normal udhetaresh ne oret e fundit te 2020.

Ne diten e fundit te vitin qe sapo mbyllem ne piken e kalimit kufitar te Kakavijes ka patur nje fluks normal te levizjeve si ne hyrje dhe ne dalje te kufirit. Burime nga Drejtoria Vendore e Kufirit dh Migracionit ne Gjirokaster bejne me dije se jane perpunuar nje numer shtetasish prej 867 ne total nga te cilet 461 ne hyrje dhe 406 ne dalje. Ne pergjithesi situata eshte paraqitur e qete dhe pa probleme apo vonesa.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button