ArgetimBota

Kap 100 km/orë në 6.5 sekonda! Kjo është ‘bisha’ e Policisë greke, BMW-ja i ‘kall datën’ shkelësve të ligjit, kush do guxonte të shkelte ligjin

Policia greke ka prezantuar arsenalin e saj duke iu ‘kallur datën’ çdo krimineli në vend. Në fotot e mëposhtme po shihni një mjet tip “BMW 535” me 268 kuaj fuqi ishte vënë në dispozicion të Policisë Rrugore.
“Arma” e re e Policisë Rrugore është një model i prodhuar midis 2004-2007 dhe lejon performancën prej 0-100 km/orë në 6.5 sekonda. Pra çdokush që mendon se mund t’i japë makinës më shpejt se ato të Policisë, ta mendojë dy herë?

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button