Aktualitet

Moment i veçantë, macja mbron fëmijën e vogël,i heq dorën nga shufra e hekurit me putër

Teksa fëmija mundohet që të ngjitet duke u mbajtur në shifrat e hekurit të ballkonit majca ia heq dorën nga ato me putra.

Në video shihet një mace e cila nuk lejon një fëmijë të vogël që të ngjitet në parvazin e ballkonit. Teksa fëmija mundohet që të ngjitet duke u mbajtur në shifrat e hekurit të ballkonit macja ia heq dorën nga ato me putra.

Pas këtij veprimi fëmija largohet nga macja për tu kacavierrë prap mbajtëset e ballkonit por macja e ndjek dhe nuk e lejon që të ngjitet

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button