Aktualitet

Moti keq/Përmbytje dhe shkarje dherash në qarkun e Gjirokastrës

Reshjet e dendura të shiut përgjatë orëve të fundit kanë sjellin probleme të shumta në vendin tonë.Përmbytjet kanë ndodhur në vendin e quajtur Ura e Lumit në Gjirokastër ku reshjet e shiut e kanë bërë këtë zonë të pakalueshme për automjetet e vogla me shumë vështirësi kalojnë edhe foristradat.

Probleme kanë ndodhur edhe në aksin Gjirokastër-Tepelenë ku ka shkarje masive dheu dhe gurësh tek vendi i quajtur Shkalla e Zezë

Tjetër shkarje dheu dhe në aksin Gjirokastër-Sarandë në vendin e quajtur Muzinë ku rruga është e kalueshme vetë në një krah

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button