Bota

Planifikoi t’u priste kokat policëve në Australi, pritet të lirohet nga burgu terroristi më i ri në moshë

Adoleshenti, identiteti i të cilit po mbahet i fshehtë, do të lihet i lirë pasi kreu gjashtë vite burgim. I njohur si RXG, kur ishte 14 vjeç ai planifikoi t’u priste kokat policëve në Australi.

BRITANI-Terroristi më i ri i Britanisë do mund të lirohet nga burgu brenda pak javësh.

Adoleshenti, identiteti i të cilit po mbahet i fshehtë, do të lihet i lirë pasi kreu gjashtë vite burgim. I njohur si RXG, kur ishte 14 vjeç ai planifikoi t’u priste kokat policëve në Australi.

Ai u burgos me një minimum prej pesë vitesh në 2015 pasi pranoi nxitjen e terrorizmit jashtë shtetit. Tashmë ai është 20 vjeç si dhe ka përfunduar dënimin e tij minimal tre muaj më parë.

Javën e ardhshme pritet që të mbahet një seancë dëgjimore për lirimin me kusht

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button