Aktualitet

Vasili: Vaksina me tollon, rroftë mashtruesi global!

Vaksina me tollon, rroftë mashtruesi global!
Dikush i tha lider global, por në të vërtetë është një mashtrues global!
Mos shpërdoroni 1 janarin me këtë mashtrues, që shkon drejt humbëtirës, drejt asgjëkundit.
Lëreni mashtruesin global të bëjë luftëra imagjinare me Europën, që ka parë plot mashtrues të tillë.
Lëreni mashtruesin të gënjejë veten se tjetërkënd nuk gënjen dot.
Mashtruesi global ka një ide ‘interesante’, do të vaksinojë popullin me gënjeshtra dhe shqiptarin e fundit do ta vaksinoje në 2030, lëreni ta bëjë.
Mashtruesi këtë di të bëjë të mashtrojë dhe qytetarët atë gjë duhet të bëjnë, ta largojnë.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button