Aktualitet

Vjosa del nga shtrati, permbyten tokat bujqesore ne Lekel

Reshjet e fundit me intensitet të lartë kanë sjell rritjen e prurjeve të lumit Vjosë.Sic shihet dhe pamjet e marra ujërat e këtij lumi janë vërshuar ndjeshëm në zonat e Urës së Ali Pashait pranë fshatit Becisht si dhe të asaj të Leklit ku lumi Vjosë me bashkohet me lumin Drino.Keto kanë sjellë dhe daljen e lumit nga shtrati duke shkaktuar përmbytje dhe dëmtime te tokat e bujqesore të zonës.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button