Aktualitet

Zhulat/ Rrëzohet sërish rruga nga përmbytjet. Një automjet bie në lumë. 80 familje në izolim total.

Rrezohet sërish rruga e fshatit Zhulat,duke lënë 80 familje në izolim total. Rruga është rrëzuar në disa pjesë të saj duke e bërë të pamundur kalimin e automjeteve dhe duke paraqitur rrezikshmëri edhe për këmbësorët. Një automjet ka rënë në lumë për shkak të rënies së rrugës. Situata paraqitet emergjente ndërkohë që ende nuk është marrë asnjë masë nga organet përkatëse.
Rreshjet me intesistet gjatë gjithë natës kanë sjellë problematikën e mbartur tashmë në rrugën e këtij fshati.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button