Aktualitet

874 gjoba të vendosura gjatë 24 orëve për qytetarët që nuk respektuan udhëzimet anti-covid

Policia e Kosovës vetëm gjatë 24 orëve të fundit ka vendosur 874 gjoba ndaj qytetarëve të cilët nuk i kanë respektuar masat e marra nga institucionet shëndetësore për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Ndërkaq, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button