AktualitetPolitike

Channel-7 transmetim maratonë më 25 prill/ Paanshmëri dhe profesionalizëm në kohë reale (Video)

Raportojmë në kohë reale nga çdo rreth i qarkut Gjirokastër. Paanshmëri, profesionalizëm, shpejtësi dhe rezultat në kohë reale mbi zgjedhjet parlamentare të 25 prillit!

Qëndroni në ekranin e Channel-7 gjatë transmetimit maratonë, që do të jetë drejtpërsëdrejti gjatë gjithë proçesit zgjedhor ku nuk do të mungojnë dhe analizat nga të ftuarit në studio.

Informohu në Channel-7, zëri i së vërtetës!

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button