Aktualitet

Edi Rama po tenton të prishë procesin përmes krijimit të idesë që ai po fiton.

Nga Red Varaku

Edi Rama po tenton të prishe procesin permes krijimit te idese që ai po fiton. Për këtë po keqperdor KQZ, e cila qellimisht vendos se cila kuti duhet numeruar dhe qëllimisht nuk po shpall pjesemarrjen dhe nuk po ofron te dhenat e detajuara te qendrave te votimit. Qellimi është i qartë: dekurajimi i opinionit dhe numeruesve të opozites.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button