Aktualitet

Familja në fshatin Mamaj në mjerim/ Kryefamiljari: Jetojmë në një dhomë, e kam ndërtuar vetë

Familja Ruka në fshatin Mamaj jeton në një dhomë të ndërtuar nga vetë kryefamiljari. Bashkëshortja vuan nga disa sëmundje dhe është e paaftë për të punuar ndërsa jetojnë me të ardhura të pamjaftueshme për të përballuar jetesën, të ardhura këto që vijnë nga kryefamiljari i cili punon me ditë. Gjendja ekonomike me të cilën përballen çdo ditë ua vështirëson çdo ditë jetesën.

Gjendja e vështirë ekonomike e shumë familjeve në qarkun e Gjirokastrës vjen duke u rritur.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button