Aktualitet

Fshati Likomil nuk ka listat e zgjedhësve në qendrën e banimit/ Banorët: Nuk njohim deputeten, na kërkon vota kryeplaku i fshatit

Banorët e fshatit Likomil kanë ngritur shqetësimin se në qendrën e tyre të banimit nuk janë të afishuara listat e zgjedhësve ndërsa pohojnë se nuk mund të shkojnë në Vrisera për të votuar pasi janë të moshuar dhe nuk kanë mundësi transporti. Nga ana tjetër ata shprehen se askush nuk u ka shkuar në fshat edhe pse jemi në prag zgjedhjesh për të dëgjuar problemet dhe shqetësimet e tyre.
Edhe pse jemi në prag zgjedhjesh probleme të ndryshme vijnë nga zëri i banorëve të zonave në qarkun e Gjirokastrës, në lidhje me qendrat e votimit apo afishimin e listave të zgjedhësve.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button