Politike

Gramoz Braho: Më përkrahni në këtë mision për t’ja kthyer secilit prej jush në mirënjohje

Të nderuar bashkëqytetar të qarkut Gjirokastër!

Edhe 1 – ditë larg ndryshimit, një ditë e gjatë por e dëshirueshme nga të gjithë për të ndalur rregjimin totalitarist të Rilindjes!

Ju bëj thirrje, shkoni dhe votoni, na mbështesni me votën tuaj, më përkrahni në këtë mision për t’ja kthyer secilit prej jush në mirënjohje, për të punuar pa u lodhur për vendin tim sepse, bashkë si bashkëudhëtarë, si Gjirokastrit të vërtet do sjellim një të ardhme më të mirë.

Vota është zgjedhja për të ardhmen e ekonomisë, arsimimit, turizmit, bujqësisë e blektorisë, infrastrukturës, për ju dhe fëmijët tuaj, mos e shisni, mos i vendosni çmim sepse e ardhmja varet nga ju!

Kam qënë dhe jam Pro të rinjve, jam Pro zhvillimit, punësimit, politikave lehtësuese për shtresat në nevojë, jam këtu në politikë për të punuar për vendin tim, këtë, dua ta bëj këtu në Gjirokastër, në shtëpinë time, ta bëjmë Gjirokastrën shtëpinë tonë.

Votoni LSI

Votoni nr. 6

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button