Aktualitet

KQZ i miratoi, zbulohen masat e marra anticovid për ditën e nesërme të votimeve

Zbulohet masat e marra për ditën e nesërme ku edhe do të zhvillohen zgjedhjet. Masat janë miratuar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Ndër masat e marra për ditën e nesërme janë:

Ndjekja me rigorozitet nga ana e komisionerëve, anëtarëve, vëzhguesve dhe votuesve masat anti-Covid.

Anëtarët e KZAZ-ve, QV-ve dhe VNV-ve duhet që të  deklarojnë nëse kanë probleme shëndetësore, ose shenja infektimi nga Covid.

Anëtarët. votuesit dhe vëzhguesit duhet që të plotësojnë një formular, ku vetëdeklarojnë se nuk kanë shqetësime, ose shenja të Covid.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button