Aktualitet

Njofton ambasada amerikane: Do të monitorojmë si qendrat e votimit dhe ato të numërimit

Ambasada Amerikane:

Ambasada ‘Flag of United States’ është gati të drejtohet në të mbarë Shqipërinë për të zhvilluar nesër misionin e saj të vëzhgimit të zgjedhjeve. Ne do të monitorojmë si qendrat e votimit ashtu edhe ato të numërimit gjatë gjithë procesit. Ne do të jemi atje derisa puna të jetë e kryer.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button