Aktualitet

Pjesëmarrja në rritje, KQZ: Deri në orën 13:00 kanë votuar 31.87% e shqiptarëve

Pjesëmarrja në votime në procesin zgjedhor sot në Shqipëri deri në orën 13:00 është 31.87%. Deri në mesditë fluksi i qytetarëve që u drejtohen kutive të votimit është i lartë dhe shifrat janë progresive në rritje nga 07:00-13:00. Presidenti, partitë politike, por edhe ndërkombëtarët u kanë bërë thirrje qytetarëve që të dalin dhe të votojnë për të zgjedhur qeverinë që duan për 4 vitet e ardhshme.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button