Politike

Presidenti Ilir Meta shpërndan mesazhet e gazetarëve: Merrni pjesë në zgjedhje

Kreu i shtetit, Ilir Meta ka publikuar video mesazhet e gazetarëve të terrenit në televizione, të cilët u bëjnë apel qytetarëve që të marrin pjesë në zgjedhje, më datën 25 prill.

Duke ftuar qytetarët që të shpërndajnë në rrjetet sociale këtë mesazh sensibilizues, Presidenti Meta shkruan: “Më 25 Prill, Ti vendos për të ardhmen tënde, të familjes dhe të Atdheut tonë të dashur! Mos e shit dinjitetin! Mbro me Votë Jetën, Lirinë dhe të Drejtat e Tua! Mbro Demokracinë! Ju lutem shpërndajeni kudo këtë mesazh sensibilizues dhe shumë frymëzues të gazetarëve të terrenit drejtuar çdo qytetari të Republikës!”.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button