AktualitetPolitike

Skandal në Elbasan, votat e PD-së i jepen një tjetër partie

Nisin parregullsitë në Elbasan.

Siç raportohet nga mediat, në KZAZ-në numër 47, shumë vota që ishin dhënë për PD-në, i janë dhënë një partie tjetër.

Ne këtë KZAZ-së sistemi qëndror i KQZ, mësohet se 50 vota të PD-së i ka kaluar partie tjetër, që realisht në atë kuti nuk kishte marrë asnjë votë.

Gjithashtu në po këtë KZAZ, në 3 kuti votimi janë konstatuar më shumë flet votimi sesa votues real.

Lëvizja e tepërt është 2, 3 dhe maksimalja 6 fletë më shumë sesa votues.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button