AktualitetPolitike

Dokumenti me firmat për shkarkimin e tij, Meta: Asgjë nuk ka përfunduar! Mos u merrni me “shashka”

POSTIMI:

Të përqëndrohemi në mbylljen e procesit zgjedhor. Asgjë nuk ka përfunduar!
Të vazhdojë administrimi i çdo kontestimi dhe ankese deri në rinumërimin e votës së fundit.
Detyrë e të gjithë subjekteve të ndjekin procesin deri në fund.
Mos u merrni me “shashka”, por me hetimin e krimeve zgjedhore!

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button