Analiza

Ekspertë apo Buratinë të politikës?!

Nga Erion Dasho/

Në datën 19 prill, më pak se një javë para zgjedhjeve, komiteti i të ashtuquajturve “ekspertë” vendoste 14 ditë karantinë për personat që mund të hynin në vend nga Greqia. Në 18 prill, numri i rasteve ditore me COVID në Greqi ishte 1,800.

Sot, i njëjti komitet vendos se karantina 14 ditore nuk është më e nevojshme. Numri i rasteve në datën 3 dhe 4 maj në Greqi ka qenë përkatësisht 2,100 dhe 1,400, pra një situatë pothuajse e njëjtë me atë të kohës kur u vendos karantina.

Çdo koment mbi motivet e vërteta të vendimmarrjes së “ekspertëve” tanë do të ishte i tepërt…

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button