Aktualitet

Familja Gërxholli në vështirësi ekonomike. Favro Gërxhollli: Prej dy muajsh vajzës i është ndërprerë ndihma ekonomike.

Familja Gërxholli prej tre antarësh tregon se është në gjendje të vështirë ekonomike. Kryefamiljari ka ndëruar jetë prej disa vitesh dhe përgjegjësia ka rënë e tëra te zonja Favri Gërxholli.

 Vajza e zonjës Favri,  Valentina vuan që në moshën 10 vjecare me një formë epilepsie dhe prej dy muajsh ajo nuk merr më ndihmën ekonomike .  

Në pamundësi për të marr medikamentet e nevojshme gjendja e familjes duket se sa vjen e vështiresohet.

 Rastet e familjeve në nevojë duket se janë gjithnjë në rritje në qarkun e Gjirokastërs  nje pasqyrim i qartë i realitet ku ndodhemi.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button