Aktualitet

Realizimi i premtimeve elektorale/ Qytetarët: Nuk besojmë te ndryshimi

Qytetarët ngelen skeptikë për premtimet elektorale gjatë fushatës që lamë pas dhe realizimin e tyre nga ana e qeverisë. Ata kanë ndarë opinione të ndryshme, ku shumica janë shprehur se shumë prej premtimeve do të kenë fatin e atyre paraardhëse të fushatave të mëparëshme.

Pjesa dërrmuese e qytetarëve ndjehen të shkëputur e të papërfaqësuar si nga qeveria edhe nga politika dhe shprehin pakënaqësi në rritje ndaj tyre.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button