AktualitetBota

“Tre persona me armë hynë në shtëpi ”, flet shefi i Policisë në Greqi: Jemi pranë ….

Policia është afër zbardhjes së krimit në Glyka Neram, ku grabitësit vranë një nënë 22-vjeçare. Kjo e thënë sipas shefit të oficerëve të policisë, George Kalliakmanis, i cili njëherësh vuri në dukje se ka ende boshllëqe dhe prova kontradiktore në mënyrën me të cilën kanë vepruar autorët e krimit.

“Policia po hesht por kjo nuk do të thotë domosdoshmërish se kjo është për shkak të provave të kufizuara. Unë besoj se jemi afër zbulimit të çështjes. Ka shumë pyetje në këtë rast. Me fjalë të tjera, ne shohim se tre persona me armë hynë në një shtëpi, që do të thotë se ata nuk hynë vetëm për një vjedhje, por padyshim që ata hynë për një grabitje.”, tha ai.

Siç e përmendi ai, duke folur për SKAI, George Kalliakmanis tha se ka dyshime që autorët të jenë pajisur me arma për të kërcënuar pronarët e shtëpisë, por edhe për të qenë në gjendje të përballonin në rast përplasjeje me policinë.

Ai gjithashtu theksoi se fakti që autorët shkatërruan kamerat dhe i hoqën kartat, por nga ana tjetër lanë celularin pranë 32-vjeçarit, është një pyetje që kërkon përgjigje, pasi ai pranoi se është e pazakontë për raste të tilla. Në të njëjtën kohë, ai theksoi se është kontradiktore që autorët e lidhën 32-vjeçarin me një tel që gjetën brenda shtëpisë, ndërsa ia mbyllën gojën me shirit izolues që gjetën gjithashtu aty, ndërsa gruaja ishte e lidhur me një fustan.

Artikuj te ngjajshem

Shkruaj nje koment

Back to top button